Bandet & Historikk

Linn Vefald Band ble startet i oktober 2018, og spiller alt fra folkrock, americana, country til pop og rock. Bandet har eget øvingslokale i Lunde i Telemark, og består av fem medlemmer fra Nome, og Midt-Telemark. Bandet blei startet av Linn Malén Vefald som er vokalist og spiller også akustisk gitar. Linn er leder av bandet og fremfører låter både som solo og duett med Thor Bjørn Omnes. Vi er et band med godt samhold og jobber sammen som et godt band team!

Alle bandmedlemmene har lang erfaring som musikere i tidligere forskjellige band opp igjennom tidene og vi spiller mye for musikkgleden sin del og øver sammen minst 1 dag pr. uke. Vi har eget øvingslokale som også har både scene og og kan innredes slik at vi kan også avholde egne konserter i våre lokaler for de som måtte ønske å leie både lokaler og oss som band for noen timer eller en kveld til alle forskjellige anledninger. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

«I think music in itself is healing. It’s an explosive expression of humanity. It’s something we are all touched by. No matter what culture we’re from, everyone loves music.»

BANDMEDLEMMER
LINN VEFALD
LINN VEFALDVokalist & Akustisk Gitar
THOR BJØRN OMNES
THOR BJØRN OMNESVokal & El-Gitar
HÅKON SVENDSEN
HÅKON SVENDSENAkustisk Gitar & Rytmegitar
ØYSTEIN RAUKLEIV
ØYSTEIN RAUKLEIVBassgitar & Kontrabass
TROND ANDRÉ LUNDMARK
TROND ANDRÉ LUNDMARKTrommer & Slagverk

FRA FACEBOOK

Last Flere

NOEN BILDER

SE EN VIDEO

VIDEO FRA LÅTEN «KILLING THE BLUES»